Maria Malm Skarin ny marknads- och försäljningschef

Publicerad:

Tjänsten påbörjas 1 december 2020. Maria kommer närmast från E.ON, där hon arbetat i 13 år och tillträder nu i ett bolag med fullt fokus på utveckling.

Maria Malm Skarin

Maria kommer att ha en ledande roll i det blivande Trelleborgs Energi och i arbetet med den energiplan som är antagen av kommunen och som Trelleborgs Energi ska verkställa. Maria poängterar att energiplanen är ambitiös kopplat till hållbarhet med återvinning av spillvärme, lokala energisystem, hållbara transporter, smarta nät med styrbara laster kopplat både till el och värme.

Magnus Sahlin, VD för Trelleborgs Energi AB, har som mål att skapa Sveriges bästa energibolag.

– För att lyckas med det måste vi ha de bästa medarbetarna. Därför är jag väldigt glad över att ha rekryterat Maria till Trelleborgs Energi. Marias driv och gedigna erfarenhet kommer att göra stort avtryck, såväl internt som externt, säger Magnus och hälsar Maria varmt välkommen.

Läs mer om rekryteringen