Vi är stolt Guldpartner till Trelleborgs FF

Publicerad:

Trelleborgs Energi har gått in som Guldsponsor till klubben där de vill fokusera på såväl dam- som ungdomsfotbollen. Utöver detta avtal ger Trelleborgs Energi via sin Förenings-el 200 kronor till klubben när man tecknar ett nytt avtal samt 10 kronor i månaden fortlöpande.

– Det känns oerhört glädjande att Trelleborgs Energi väljer att satsa på våra damer och ungdomar. Vi ser verkligen fram emot ett långt och hållbart samarbete, säger Hans Torsmar försäljningsansvarig på TFF.

På Trelleborgs Energis sida är man stolt över att kunna sponsra TFF för deras starka och kontinuerliga engagemang i samhället och närområdet. Trelleborgs FF erbjuder alla ungdomar möjligheten att spela fotboll och därmed vara en del av en viktig gemenskap, samtidigt som spelarglädjen och bredden är en del av det som långsiktigt bygger ett etablerat elitlag.

TFFs föreningsidé att verksamheten byggs utifrån ett ideellt engagemang där alla är lika viktiga ambassadörer med likvärdiga utvecklingsmöjligheter, är värdegrunder Trelleborgs Energi varmt sluter upp bakom.

– Vi går in som stolt och engagerad sponsor till TFF främst på grund av deras engagemang för breddidrott och ett jämställt samhälle. Precis som Trelleborgs Energi så bedriver TFF en lokal verksamhet som syftar till att göra hela Trelleborg så hållbart och bra det bara går, både idag och för kommande generationer, säger Magnus Sahlin, VD på Trelleborgs Energi.

Både nya och existerande kunder hos Trelleborgs Energi kan teckna Förenings-el, där kunden själv väljer vilken idrottsförening den vill stötta tillsammans med Trelleborgs Energi. Den valda föreningen får 200 kr vid varje nytecknat Förenings-el avtal, och sedan 10 kronor fortlöpande per månad så länge kunden har Förenings-el.

Läs mer och håll koll på matcherna på TFF hemsida. Vi ses på läktarn!

Fotograf: Björn Sandberg