Fel utskick

Publicerad:

Det har nyligen blivit fel i våra utskick! Har du ett befintligt elavtal hos oss, eller med en annan elhandlare, och nåtts av ett brev där vi ber dig aktivt välja elavtal för att sänka dina elkostnader, ber vi dig bortse från den här informationen. Du som har ett elavtal idag behöver alltså inte göra om valet igen.

De två brev som har gått ut har följande rubriker:

Information till dig med Ej avtalsförlängt elpris.

Lagstadgad information till dig med Anvisat elpris.

Känner du igen att du nåtts av informationen men alltså redan har gjort ett aktivt val av elavtal behöver du alltså inte göra någonting. Vi ber om ursäkt att fel information gått ut och ber dig kontakta vår kundservice om du har fler frågor. Stort tack för ditt tålamod och ha en fortsatt fin sommar!

Telefon: 0410-73 38 00
E-post: kundservice@trelleborg.se

Läs mer: