Trelleborgs Energi skapar förutsättningar för gratis läxhjälp till elever i kommunen

Publicerad:

På samma sätt som vi på Trelleborgs Energi ger kraft och energi till vår fina stad, vill vi ge detsamma till barn och ungdomar som behöver extra stöd i skolan. Trelleborgs Energi stöder därför AHA Pluggsupport i vår kommun.

Aha pluggsupport.

Fotograf: Aha pluggsupport.

Det är en tjänst från Hem & Skola som ger läxhjälp till elever i alla åldrar (tänk Snapchat, fast för läxor). Här kan elever få svar på frågor i alla ämnen, alla dagar i veckan, morgon som kväll. Plugg-supporten är ett studierum inom den egna kommunen, helt skyddat från omvärldens insyn och där den som vill kan vara anonym.

Vi på Trelleborgs Energi känner att detta är oerhört meningsfullt och viktigt för framtiden. Samtidigt ger det oss chansen att bidra med något samhällsnyttigt.

Gör oss gärna sällskap.

Läs mer på aha-pluggsupport.se.