Vi ändrar prismodell för anvisat pris och ej avtalsförlängda avtal

Publicerad:

Från 1 januari 2022 ändrar vi prismodell från ett fast pris till ett rörligt pris samt ett fast påslag på 15 öre/kWh (exklusive moms). Prismodellen kommer att följa marknadens upp- och nergångar och är mer rättvis för dig som kund.

Om du inte gör ett aktivt val och väljer elhandelsföretag och avtal själv, blir du anvisad ett elhandelsföretag. Du får då ett avtal som är dyrare än om du själv väljer. Med vår ändrade prismodell blir det mer rättvist för dig som kund, men det allra bästa är om du tecknar avtal – det sänker din månadskostnad. På elpriskollen.se kan du jämföra olika elavtal.

Elpriskollen.se

Ändrad prismodell

Nuvarande pris är 75 öre/kWh (inkl. moms 93,75 öre/kWh). Från 1 januari 2022 kommer i stället ett rörligt månadsmedelpris samt ett fast påslag om 15 öre/kWh (exklusive moms). Detta gäller anvisningsavtal och ej avtalsförlängda avtal.

Fast påslag

Det fasta påslaget finns för att du som anvisad kund när som helst inom 14 dagar kan välja att teckna ett annat avtal hos oss eller hos en annan elhandelsleverantör. Men vi ser ju helst att du väljer oss. För vi är trelleborgarnas eget energibolag – nu och för kommande generationer där avkastningen går tillbaka till invånarna.

Avtal tecknas direkt här på vår hemsida eller ring oss på telefon 0410-73 38 00 så hjälper vi dig snabbt och enkelt.

Välkommen!