Hoppa till huvudinnehåll

Så funkar det

Vi hjälper dig genom hela processen, förstudie till färdiganmälan och försäljning av överskottet av din producerade solenergi. Vårt erbjudande med en komplett installation innebär att vi tar ansvar för helheten. 

 1. Ta kontakt med oss
  Skicka in din intresseanmälan till oss, nedan. Tillsammans kikar vi på de förutsättningar och önskemål du har, för att hjälpa till att hitta den bästa lösningen för dig.
 2. Förstudie
  Med utgångspunkt i föregående steg, tar vi fram ett offertförslag som är anpassat helt till dig och dina förutsättningar och önskemål. I förslaget tar vi hänsyn till läge, skuggning, väderstreck och taklutning. Vi har som ambition att du ska få den bästa möjliga anläggningen utifrån både utformning, teknisk prestanda och ekonomisk lönsamhet.
 3. Föranmälan och planering
  När du har bestämt dig, skickar vi in en föranmälan till din nätägare. Parallellt planerar vi en vecka för montage och installation av din solcellsanläggning.
 4. Installation
  Installationen tar oftast 1-3 dagar och avslutas med drifttest och därefter färdiganmälan.
 5. Färdiganmälan och besiktning
  När anmälan inkommit till nätbolaget kommer de ut och gör en besiktning av din anläggning. Efter godkännande kommer en elektriker att slå på din anläggning och din produktion är igång.

Nu är du solcellsproducent!

Du kommer att kunna se hur mycket din anläggning producerar genom den app som din växelriktare är ansluten till. Förbrukning och sålt överskott kan du följa på Mina Sidor hos Trelleborgs Energi, om du valt att sälja din el till oss. Vill du bli mikroproducent med avtal hos oss, tecknar du ditt avtal här.

Skicka in din intresseanmälan redan idag, för att bli kontaktad och få ditt förslag.