Trelleborgs Energi genomför intern SKI-undersökning under oktober månad

Publicerad:

Vi vill härmed informera våra kunder om att vi kommer att genomföra en anonym undersökning för att få insikter om hur vi och vår verksamhet uppfattas och hur vi står oss jämfört med branschkollegor. Resultatet är oerhört värdefullt för oss och kommer att vara en viktig del i vår fortsatta verksamhet och hållbarhetsarbete.

Vi vill veta vad du tycker! Ett slumpmässigt urval av kunder kommer att bli uppringda eller kontaktade via e-post. Det är en omfattande insamling där tusentals kontakter kommer att ske. Inga känsliga uppgifter efterfrågas och alla svar är självklart helt anonyma.

Undersökningen genomförs i samarbete med Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och pågår under oktober månad. Först ut är elnät och fjärrvärme och därefter startar vi upp elhandeln. Tack på förhand för ditt medverkande.

Företaget som på uppdrag av SKI genomför datainsamlingen heter PFM Research. Avsändare för insamling via e-post är @pfmresearch.se. De kommer att ringa från följande nummer (aktiveras vid uppstart): 072-141 63 91, 072-142 70 98 och 076-723 30 27. Ringer du tillbaka till dessa nummer kommer du till PFM:s telefonsvarare.

Om undersökningen

SKI-undersökningar görs för att ett företag eller organisation vill höra din åsikt om deras verksamhet. SKI gör undersökningar som ger dig inflytande genom att verksamheter får vetskap om dina upplevelser.