Driftstörningar

Vi har en stor tillförlitlighet i våra leveranser och vi jobbar kontinuerligt med underhåll av våra nät. Ibland är olyckan ändå framme eller det kan hända att vi måste stänga av el eller värme en stund då kablar och ledningar behöver bytas och nätet byggas om eller ut. Ibland kan det också vara väder och vind som stör leveransen. Oavsett orsak gör vi alltid allt vi kan för att avbrottet ska bli så kort och smidigt som möjligt. Information kommer här så fort vi lokaliserat felet och vet hur många som drabbats.

Aktuella störningar

Inga aktuella störningar.

Trelleborg växer så det knakar!

För att förbereda oss för detta behöver vi utföra mätarbyten på produktionsanläggningarna i Trelleborg. Tyvärr kommer det medföra att fjärrvärmenätet behöver stängas ner i omgångar och det kommer påverka både värme och varmvatten. Vi ber om ursäkt för denna olägenhet men hoppas på er förståelse.

Vid frågor, kontakta oss på 0410-73 48 00.

Akuta avbrott

Vid avbrott gällande större område sker larm automatiskt till vår driftledning.  Vi lokaliserar felet och skickar ut beredskapspersonal till det aktuella området.

När enstaka kunder får avbrott får vi inga larm. Vid avbrott kontaktar kunden vår felanmälan på telefon 072-9765083 (07:00-16:00) och 040-6769050 (utanför kontorstid).

Alla