Testa värmepumpsstyrning och spara el! Vill du vara med?

I december startade Trelleborgs Energi ett test- och utvärderingsprojekt av en tjänst för smart styrning av värmepumpar med timprisavtal. Tjänsten kan ge upp till 20 procent energibesparing på sikt. Projektet görs tillsammans med leverantören Easyserv. Det finns fortfarande möjlighet att delta. Vill du vara med?

Trelleborgs Energi har som ambition att längre fram erbjuda smarta styrningstjänster, värme och el, till våra kunder så att det ska vara enklare att bidra till en hållbar framtid. Därför har vi lanserat ett testprojekt för att utvärdera tjänsten tillsammans med Easyserv.
Den nya tjänsten kan tillsammans med ett timprisavtal styra värmepumpen, så att den jobbar hårdare på de billigaste elpristimmarna. En enkel kommunikationsenhet på värmepumpen skapar varje dygn ett optimerat körschema baserat på elpriset. Förutom att du som villaägare sparar energikostnader, så bidrar du också till jämnare belastning i elnätet.

Krav för att delta

Hur fungerar det?

  • Du betalar en initial avgift på 1 295 kr för hårdvara, installation och 3 månaders abonnemang/testperiod till leverantören Easyserv.
  • Du kan när som helst säga upp ditt deltagande, med full återbetalning.
  • Du får under testets gång två till tre korta utvärderingsenkäter på mejl med eventuell uppföljning på telefon.
  • Du godkänner också att vi får analysera er förbrukningsdata tillsammans med Easyserv.
  • Efter testperioden kommer du att bli kontaktad för att välja om du önskar fortsätta eller inte.

Anmälan

Vi har ett begränsat antal enheter i testprojektet, så först till kvarn gäller! Om du motsvarar kravprofilen och önskar delta, anmäler du dig via mejl på elhandel@trelleborg.se. Ange ditt namn, adress, telefonnummer och anläggnings-ID (som du hittar på fakturan alternativt på Mina Sidor). Du kommer sedan bli kontaktad av Easyserv för bokning av installationstid. Anmälan är öppen till 20 januari, med förbehåll för att enheterna tar slut innan dess.

Läs mer om tjänsten och testprojektet i detalj här i produktbladet nedan:

Easyserv produktblad (pdf)

Frågor?

Om testprojektet, utvärderingen och resultaten, är du välkommen att kontakta oss på elhandel@trelleborg.se eller via Trelleborgs Energis kundservice på 0410-73 38 00. Om tjänsten, installation eller andra tekniska frågor är du välkommen att kontakta Easyserv på 035-710 11 50 och info@easyserv.se.

Trelleborgs Energi