Laddstolpar

Kör du elbil? Då kan du enkelt ladda bilen i Trelleborg. Elen som du tankar i laddstolparna är givetvis vår förnybara el. Köper du den, minskar du din klimatpåverkan och ökar efterfrågan på förnybar el. Du kan välja mellan 26 olika laddpunkter runt om i Trelleborg. Fler är på gång och utbyggnad sker i den takt där vi ser att behov uppstår samt från tidigare kundundersökningar.

Vi gör det enkelt att ladda elbilen

Elbilsmarknaden fortsätter att öka i rekordtakt. Genom att sätta upp laddstolpar är vi med och utvecklar infrastrukturen i Trelleborg och gör vardagen enklare för alla elbilsägare. Vi laddar för en hållbar vardag.

Betalning

Med Trelleborgs Energis laddkort betalar du enkelt för elen till din elbil, antingen med app eller själva kortet. Du använder våra stationer genom att fylla på pengar på ditt laddkonto. Om du är elhandelskund hos oss och har vårt laddkort lämnar vi 1 kr rabatt på laddströmmen i våra stolpar. Våra kort fungerar på alla E.on:s laddstolpar i hela Europa.

Kundportal med registrering och betalning

Placering laddstolpar

Våra stolpar är placerade vid de stora genomfartslederna i Trelleborg och på platser där vi tänker oss att kunderna stannar naturligt i ca två timmar. Detta så att laddningen ska kännas så naturlig som möjligt och inte som ett avbrott i elbilsförarens vardag.

Våra laddstationer

Laddstolpar av EU-standard

Vi använder oss av Garos laddstolpar med Typ2-anslutning (EU-standard). En del bilar på marknaden har Typ1-anslutningen (japansk standard), detta gäller främst bilar från den asiatiska marknaden. Kunder med bilar som har Typ1-anslutning måste skaffa en speciell kabel för att kunna använda våra laddpunkter.

Trelleborgs Energi