Hoppa till huvudinnehåll

El från Trelleborgs Energi

Ett enkelt alternativ

Trelleborgs Energis uppdrag är att aktivt driva omställningen till ett fossilfritt och tryggt Trelleborg. Därför erbjuder vi enkla, lokala och hållbara alternativ inom vår elhandel. Med ett fåtal val får du det avtal du behöver, och behöver du hjälp så finns vi här för att besvara dina frågor.

100 procent fossilfritt, alltid

Vi på Trelleborgs Energi säljer förnybar fossilfri och förnybar el. Det innebär att den el vi köper in kommer från vatten, kärnkraft, sol och vind. Fossilfritt innebär att energin produceras med icke-fossila bränslen. Genom detta åtagande är vi med och bygger ett fossilfritt samhälle. Elektrifieringen av samhället ökar och vi behöver samtidigt byta ut de fossila energislagen, lokalt och globalt och inom alla samhällssektorer. Väljer du vår el blir du en del av omställningen – till ett fossilfritt Sverige 2045 och fossilfritt Europa 2050.

Läs mer om våra elavtal här.

Ditt val!

Att välja ett elavtal och bli kund hos oss tar bara några minuter. Du kan enkelt teckna avtal här. Vi tar hand om alla kontakter med ditt tidigare elbolag och hjälper dig genom processen. Och behöver du mer hjälp är du alltid välkommen att ringa till kundservice!