Hoppa till huvudinnehåll

Upptäck möjligheterna med solceller!

Vi erbjuder, tillsammans med vår solenergipartner Gosol, ett tryggt och enkelt solcellspaket, så att du kan producera förnybar el på ditt tak och bidra till energiomställningen. Genom att installera solceller på ditt tak kommer du att producera din egen el. Den el som blir över, kan du sälja tillbaka till oss.

Bli din egen elproducent med solceller och skapa ditt eget hållbara energisystem med den förnybara källan sol. Oavsett om du är villaägare, lantbrukare, äger ett flerbostadshus eller företag, så hjälper vi dig att få den bästa möjliga lösningen.

När du beställer ett solcellssystem från oss beställer du inte bara de fristående komponenterna, produkterna och arbetskraft – du beställer ett optimalt projekterat och dimensionerat solcellssystem med funktionsgaranti. Vi finns med dig genom hela processen – från förstudie till färdiganmälan och försäljning av överskottet av din producerade solenergi.

Dessutom tar vi hand om allt från början till slut – från föranmälan till nätägaren till att din anläggning med produktion är igång.

Gosol – solenergipartner till Trelleborgs Energi

För solcellsinstallationer jobbar Trelleborgs Energi med Gosol Energi AB, en välrenommerad specialist på solenergi och smarta hem. På det här sättet kan Trelleborgs Energi erbjuda våra kunder tryggheten av en stark aktör som oss själva ihop med specialiseringen som en renodlad solenergiaktör erbjuder.

Solkartan

Med Trelleborgs kommuns solkarta kan du se hur solens strålar faller på just ditt tak. Skriv in din adress för att få en uppfattning om hur ditt tak lämpar sig bäst för solceller. Kontakta oss om du känner dig osäker eller vill att vi ska komma ut och göra en bedömning på plats.

Besök solkartan

Intresseanmälan solceller

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att kunna hantera din intressanmälan för solceller. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när ärendet är hanterat och avslutat. Läs om hur Trelleborgs Energi hanterar personuppgifter.