Hoppa till huvudinnehåll

Våra elavtal

Trelleborgs Energi erbjuder enkla, lokala och hållbara alternativ inom elhandel. Med ett fåtal val får du det avtal du behöver, och behöver du hjälp så finns vi här för att besvara dina frågor. Oavsett vilken avtalsform du väljer, håller vi priserna så låga som möjligt utan dolda avgifter. Och hos oss får du el från fossilfria källor oavsett vad.

Våra avtalsformer

Fast elpris

För dig som vill veta hur mycket din el kostar varje månad. Här betalar du samma pris per förbrukad kilowattimme oavsett svängningarna på elmarknaden. Det enda som kan ändras är momssatsen som kan justeras på grund av ändrade förutsättningar från myndigheter. Du tecknar ditt fasta elpris på ett, två eller tre år.

Rörligt elpris

För dig som vill ha frihet att byta när som helst. Här fastställs ditt elpris en månad i taget i efterskott och baseras på vårt inköpspris från nordiska elbörsen med ett påslag på 1,88 öre/kWh inklusive moms. Du kan när som helst under din avtalsperiod byta till ett av våra fastprisavtal.

Timpris

För dig som önskar följa elmarknaden. Ditt timpris baseras på priset på nordiska elbörsen NordPool i elhandelsområde SE4 timme för timme. Utöver årsavgiften tillkommer ett påslag på 1,88 öre/kWh inklusive moms och avgifter så som ursprungsgaranti och elcertifikat. Elcertifikatsavgiften och ursprungsgarantin kan justeras vid behov en gång i månaden inför fakturering.

Denna avtalstyp passar allra bäst för dig som ändå tänkt ha ett pris som rör sig med marknaden, det vill säga inte ett fastpris. Med ett timprisavtal har du möjlighet att spara pengar – om du är beredd på att anpassa din elanvändning och har en praktisk möjlighet att styra din förbrukning.

Vårt påslag 1,88 öre/kWh inklusive moms.

Om du tillhör ett annat elprisområde

Våra elpriser gäller för elområde 4 (Malmö). Om du tillhör ett annat område är du välkommen att höra av dig till oss för information om vilka priser som gäller för dig.

En fast årsavgift på 375 kronor inklusive moms tillkommer på alla våra avtal.

Tillval – föreningsel

Tillvalet förenings-el innebär att vi att sponsrar den förening som du själv väljer, till exempel en idrottsförening eller stödverksamhet. Tillägget är kostnadsfritt.

Mer information om Förenings-el, finns att läsa här.

Anvisningspris

Om du inte gör ett aktivt val när du flyttar in i en bostad, blir du anvisad av elnätsföretaget till en elhandlare. Du får då ändå el i din bostad då detta är lagstadgat, men till ett anvisningspris. Vi rekommenderar alltid att du gör ett aktivt val.

Har du frågor om våra elavtal?

Kontakta oss

Kundservice

Trelleborgs Energi

0410-73 38 00