Hoppa till huvudinnehåll

Laddstolpar

Kör du elbil? Då kan du enkelt ladda bilen i Trelleborg. Elen som du tankar i laddstolparna är givetvis vår fossilfria el. Du kan välja mellan många olika laddpunkter runt om i Trelleborg. Fler är på gång och utbyggnad sker i den takt där vi ser att behov uppstår. Genom att sätta upp laddstolpar är vi med och utvecklar infrastrukturen i Trelleborg och gör vardagen enklare för alla elbilsägare.

Trelleborgs Energis laddkort

Med Trelleborgs Energis laddkort, genom samarbete med Eon, betalar du enkelt för elen till din elbil, antingen med app eller själva kortet. Du använder våra stationer genom att fylla på pengar på ditt laddkonto. Om du är elhandelskund hos oss kostar laddningen 2,50 kr/kWh, annars 4 kr/kWh. Våra kort fungerar på alla Eons laddstolpar i hela Europa.

Registrera dig nu!Öppnas i nytt fönster

Kundportal med registrering och betalningÖppnas i nytt fönster

Placering av laddstolpar

Våra stolpar, alla av EU-standard, är placerade vid de stora genomfartslederna i Trelleborg och på platser där vi tänker oss att kunderna stannar naturligt i ca två timmar. Detta så att laddningen ska kännas så naturlig som möjligt och inte som ett avbrott i elbilsförarens vardag.

Våra laddstationerÖppnas i nytt fönster

Anderslövsbadet

Anderslövsvägen 6. Två platser med 11 kW effekt vardera. Parkeringen är kostnadsfri men kostnader för att ladda bilen tillkommer.

Trelleborgs Energi

Skyttsgatan 16. Fyra platser med 22kW effekt vardera. Parkeringen är gratis med kostnader för laddningen tillkommer.

Hamngatan

Hamngatan 1. Åtta platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är avgiftsbelagt och kostnader för att ladda bilen tillkommer.

Söderslättshallen

Klörupsvägen 48. Åtta platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis men kostnader för att ladda bilen tillkommer.

Vångavallen

Östervångsvägen 29. Två platser med 22 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis. Parkeringen kan vara stängd vissa matchdagar. Kostnader för att ladda bilen tillkommer.

Skegrie skola

Västra Värlingevägen 54-0. Fyra platser med 11 kW effekt vardera. Parkeringen är gratis men kostnader att ladda bilen tillkommer.