Om oss

Trelleborgarnas eget energibolag gör staden ljusare, varmare och smartare. Vi ser till att samhällsfunktioner håller igång som de ska. Vi ägs av Trelleborgs kommun, vilket innebär att vi arbetar för alla trelleborgare och med hela staden samt för kommande generationer på ett hållbart och innovativt sätt. För oss handlar det om att tänka lite längre och ta ett större ansvar.

Vi finns för dig, dygnet runt

Vi finns nära, är tillgängliga och arbetar varje dag för att göra vardagen enklare och livet mer hållbart för våra nästan 18 000 kunder. Vi arbetar för ditt och miljöns bästa när det gäller att värma hus och hem, leverera el och ge dig tillgång till de modernaste energilösningarna.

Hållbarhet och miljö

Genom våra fyra affärsområden elnät, fjärrvärme, elhandel och energilösningar är vi alltid i framkant. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande. Vi använder naturresurser så effektivt som möjligt, bland annat genom att fokusera på lokala energilösningar.

Vinsten går tillbaka till staden

Det går bra för Trelleborgs Energi och det är tack vare våra kunder som väljer oss för våra trygga, moderna och miljövänliga produkter och tjänster. Årligen återinvesteras miljoner i infrastruktur, kultur, föreningsliv och annan samhällsnytta för trelleborgarna.

Läs vår senaste Årsredovisning här!

Framtiden

Vår ambition är att Trelleborg ska växa utan att energiförbrukningen ökar. Då räcker det inte med att hushålla med energi, vi måste samtidigt öka våra insatser på nya energilösningar. Huvudfokus är att fortsätta verka för prisvärda energikostnader i Trelleborg men som energibolag ska vi också ligga i framkant inom en rad områden och framförallt bidra till att Trelleborg i framtiden blir Sveriges mest klimatsmarta kommun.

Trelleborgs Energi

Alla