Hoppa till huvudinnehåll

Förenings-el, stötta det du bryr dig om

För oss är det självklart att idrott och energi hör ihop. Båda två skapar kraft och tillsammans blir vi ännu starkare. Har du en klubb, förening eller organisation för barn och ungdomar som du vill att vi ska stötta? Med tillägget Förenings-el i ditt avtal sponsrar vi den förening du väljer, varje månad. Du väljer alltså, vi sponsrar!

Vad gillar du lite extra?

Om du t ex har ett extra gott öga till fotboll kan du ge bidraget till den fotbollsförening du vill ska vinna. Eller är dina barn med i en lokal fäktningsklubb, gymnastikförening eller schackklubb? Eller vill du kanske stötta en stödverksamhet? Valet är helt och hållet ditt. Den enda förutsättningen är att föreningen du väljer är organiserad i Sverige och bedriver barn- och ungdomsverksamhet. Som ett lokalt bolag klappar vårt hjärta lite extra för projekt i Trelleborg med omnejd och blir så klart extra glada om föreningen du väljer finns lokalt.

Gynna din favorit ännu mer

Desto fler medlemmar i din klubb/förening som tecknar avtal med oss och väljer tillägget Förenings-el, desto mer pengar ger vi till föreningen. Det kan göra märkbar skillnad för verksamheten! Så det är alltså all idé att så många som möjligt väljer Trelleborgs Energi som elhandelsleverantör. Om kraven på föreningens verksamhet inte uppfyller våra kriterier förbehåller oss rätten att neka tillägget.

Vad kostar det dig?

Tillägget är kostnadsfritt sedan 1 mars 2017. Om du t ex väljer ett 3-års elavtal ger vi vald förening 320 kr första året vid nytecknat eller omtecknat elavtal och sedan 120 kr per år vid löpande elavtal. Förenings-el kan väljas som tillägg oavsett när du tecknar avtal.

Vad får föreningen?

Vi ger föreningen 200 kr för varje nytt avtal som tecknas, eller tecknas om, och därefter 10 kr i månaden så länge elavtalet löper (totalt 320 kr första året). Du som redan tecknat ett befintligt elavtal kan när som helst lägga till Förenings-el. Tecknar du ett avtal på tre år får föreningen totalt 560 kronor!