Tillfällig inloggning till Mina sidor

På grund av tekniska problem går det just nu inte att logga in med BankId på Mina Sidor. Däremot kan man som vanligt logga in med användarnamn och lösenord. Vi arbetar för en snabb lösning. Tack för ert tålamod!

Hoppa till huvudinnehåll

Trelleborgs Energi anställer ny marknads- och försäljningschef

Jenny Sackner Christensen blir Trelleborg Energis nya marknads- och försäljningschef. Med denna rekrytering stärker bolaget sin strategiska satsning på nya kunderbjudanden. Jenny Sackner Christensen kommer närmast från E.ON, men har även tidigare arbetat på TDC och Danske Bank. Hon påbörjar sin anställning den 1 maj 2023.

– Vi är väldigt glada för att välkomna Jenny till oss, säger Magnus Sahlin, VD för Trelleborgs Energi. Hennes gedigna erfarenhet inom nya kundnära energilösningar, alltifrån energioptimering till batteriintegration, är optimal för oss nu – där vi har precis påbörjat resan för att erbjuda lösningar som hjälper våra kunder att mäta och styra sin energiförbrukning.

Jenny efterträder Maria Malm Skarin, som går vidare till det Malmöbaserade värmepumpsbolaget Qvantum Energi.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara med på Trelleborgs Energis resa framåt, säger Jenny Sackner Christensen. Det är ett bolag med ett stort hjärta och stort mod som vågar stå i fronten för att påskynda energiomställningen. Jag ser fram emot att tillsammans med medarbetare, kunder och partners arbeta för ett fossilfritt och hållbart samhälle.

Jenny har tidigare arbetat på Danske Bank med digitala prissättnings- och tillväxtstrategier, samt på TDC med kommersiella prissättningsstrategier för industrikunder – båda rollerna i Köpenhamn. Senast kommer hon från Eon, där hon varit både ansvarig för elavtalskunder som b2c, som för energioptimeringserbjudanden med kombinationer av sol, laddning, batterier och energirenoveringar.