Tillfällig inloggning till Mina sidor

På grund av tekniska problem går det just nu inte att logga in med BankId på Mina Sidor. Däremot kan man som vanligt logga in med användarnamn och lösenord. Vi arbetar för en snabb lösning. Tack för ert tålamod!

Hoppa till huvudinnehåll

Vi stöttar din förening!

För oss är det självklart att idrott och energi hör ihop. Båda två skapar kraft och tillsammans blir vi ännu starkare. Har du en klubb, förening eller organisation för barn och ungdomar som du vill att vi ska stötta? Med tillägget Förenings-el i ditt avtal sponsrar vi den förening du väljer, varje månad. Du väljer alltså, vi sponsrar!

Vad gillar du lite extra?

Om du till exempel har ett extra gott öga till fotboll kan du ge bidraget till den fotbollsförening du vill stötta. Eller är dina barn med i en lokal fäktningsklubb, gymnastikförening eller schackklubb? Eller vill du kanske stötta en stödverksamhet? Valet är helt och hållet ditt. Den enda förutsättningen är att föreningen du väljer är organiserad i Sverige och bedriver barn- och ungdomsverksamhet. Som ett lokalt bolag klappar vårt hjärta lite extra för projekt i Trelleborg med omnejd och vi har som krav att föreningen du väljer finns lokalt.

Gynna din favorit ännu mer

Ju fler som tecknar avtal med oss och väljer tillägget Förenings-el, desto mer pengar ger vi till föreningen. Det kan göra märkbar skillnad för verksamheten! Så det är alltså all idé att så många som möjligt väljer Trelleborgs Energi som elhandelsleverantör. Om kraven på föreningens verksamhet inte uppfyller våra kriterier förbehåller oss rätten att neka tillägget.

Vad kostar det dig?

Tillägget är kostnadsfritt. Förenings-el kan väljas som tillägg för privatpersoner. Om du till exempel väljer ett 3-års elavtal ger vi vald förening 200 kronor första året vid nytecknat eller omtecknat elavtal och sedan 50 kronor per år vid löpande elavtal. Förenings-el kan väljas som tillägg oavsett när du tecknar avtal.

Vad får föreningen?

Vi ger föreningen 200 kronor för varje nytt avtal som tecknas, eller tecknas om, och därefter 50 kronor per år så länge elavtalet löper (totalt 200 kronor första året). Du som redan tecknat ett befintligt elavtal kan när som helst lägga till Förenings-el. Tecknar du ett avtal på tre år får föreningen totalt 300 kronor!

Jag vill sponsra min favoritförening!

Om du redan har ett löpande elavtal, fyll i formuläret och skicka in det till oss.

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig så att du kan ansöka om att stötta din favoritförening. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när ditt ärende är avslutat. Läs om hur Trelleborgs Energi hanterar personuppgifter.