Hoppa till huvudinnehåll

Energirådgivning

Genom att du minskar din energianvändning men också funderar på vilken energikälla du använder, kan du både minska dina kostnader såväl som lämna ett mindre klimatavtryck. Ta hjälp av en energirådgivare, för tips och förslag anpassat efter dina behov och möjligheter.

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning till privatpersoner, företag och föreningar. Du kan få hjälp med att gå igenom din energisituation och få tips och förslag till energieffektivisering angående belysning, elektronik, uppvärmning, solceller, isolering, fönster och transporter.

Boka energirådgivning

Som privatperson, ta kontakt genom att fylla i formuläret nedan, för energirådgivning helt utan kostnad. För dig som företagskund anpassar vi vårt möte utifrån de behov ditt företag har av energieffektivisering.

Hur föredrar du att vi kontaktar dig?

Beskriv gärna vad du önskar få hjälp med för att få den bästa möjliga energirådgivningen

I det här formuläret samlar vi in personuppgifter om dig för att stötta dig med energirådgivning. Uppgifterna kommer inte att hanteras för något annat syfte, och kommer att raderas när ditt ärende är avslutat. Läs om hur Trelleborgs Energi hanterar personuppgifter.