Vi på Trelleborgs Energi säljer grön el. Det innebär att den är 100% miljövänlig och kommer från de fossilfria och förnybara källorna sol, vind och vatten. Förnybar el produceras i energikällor som hela tiden förnyar sig och som därför inte kommer att ta slut inom överskådlig framtid.

Teckna avtal

Välj det lokala alternativet

Trelleborgs Energis gröna el förser redan stora delar av staden. Att vi fokuserar på enkla, lokala och hållbara alternativ uppskattas, precis som att vinsten går tillbaka till invånarna. Inget annat elavtal återinvesterar i Trelleborgs infrastruktur, kultur, idrott och annan samhällsnytta. Så välj med hjärtat och handla din el lokalt.

Du gör skillnad

Väljer du vår el, hjälper du till att minska efterfrågan på kärnkraft och fossilkraft, samtidigt som du ökar efterfrågan på el som är förnybar och miljöanpassad. Dina utsläpp av växthusgaser blir låga och du bidrar till projekt för energieffektivisering och minskad miljöpåverkan.

Klimatsmart el för ett hållbart samhälle

Hos oss ska det vara enkelt att teckna elavtal. Vi hjälper dig att teckna elavtal med ett elpris anpassat efter just dina behov. Oavsett vad du väljer får du alltid 100% fossilfri el, vilket innebär att du alltid gör ett smart val. För dig, för klimatet, för framtiden. Som kund hos oss ska det vara lätt att leva hållbart.

Ursprungsmärkt el

Vi köper in all vår el från elbörsen Nord Pool i Oslo. Den är ursprungsmärkt, vilket betyder att vi köper in ursprungsgarantier för att bevisa produktionssätt. Ursprungsgarantier är elektroniska handlingar för att garantera ursprunget på el. Syftet är att du som slutkund ska få kunskap om elens ursprung på ett tydligt sätt. För oss är det självklart att kunna styrka elens ursprung och därmed välja hållbart.

Allt på samma faktura

Om du har Trelleborgs Energi som elnätsföretag och väljer att även teckna elhandelsavtal med oss får du alla dina kostnader smidigt och lättöverskådligt på en faktura. Och du – att välja ett elavtal och bli kund hos oss är bara några klick bort och tar bara några minuter. Vi tar hand om alla kontakter med ditt tidigare elbolag och allt annat trist. Välkommen till Trelleborgs Energi!

Så enkelt blir du kund

Alla