Tillfällig inloggning till Mina sidor

På grund av tekniska problem går det just nu inte att logga in med BankId på Mina Sidor. Däremot kan man som vanligt logga in med användarnamn och lösenord. Vi arbetar för en snabb lösning. Tack för ert tålamod!

Hoppa till huvudinnehåll

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda ingångna avtal med oss utan att ange något skäl inom 14 dagar. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter dagen då avtalet ingicks.

Vill du utöva ångerrätten behöver du fylla i blanketten nedan till oss. Ange gärna anledningen till varför du vill frånträda avtalet.

Om leveransen av el påbörjas redan under ångerfristen ska du betala det belopp som står i proportion till vad du mottagit till dess att du meddelade oss din avsikt att frånträda avtalet, jämfört med hela omfattningen av avtalet.

Ångerblankett

Denna blankett kan användas när konsumenten vill ångra ett avtal, enligt reglerna i lag om distansavtal (SFS 2005:59). Du har även möjlighet att ångra dig på annat sätt än med blanketten, men vi rekommenderas alltid att man sparar underlag som visar att du har ångrat ditt ingångna avtal med oss.

Genom att klicka skicka in, bekräftar jag mitt önskemål att frånträda mitt ingångna avtal med Trelleborgs Energi. Jag samtycker även till att Trelleborgs Energi samlar in och lagrar de personuppgifter som jag skickar in för att ångra ingånget avtal med Trelleborgs Energi. Behandling som sker är insamling, hantering, lagring och radering. Läs om hur Trelleborgs Energi hanterar personuppgifter.