Tillfällig inloggning till Mina sidor

På grund av tekniska problem går det just nu inte att logga in med BankId på Mina Sidor. Däremot kan man som vanligt logga in med användarnamn och lösenord. Vi arbetar för en snabb lösning. Tack för ert tålamod!

Hoppa till huvudinnehåll

Fjärrvärmen i Trelleborg

Under Trelleborg finns ett stort nätverk med värmeisolerade rör. Genom dem pumpas varmvatten som värms upp – genom förbränning av biobränsle – på en central plats, i ett värmeverk. Sen skickas det vidare till de flesta hem och företag runtom Trelleborg där vattnet levereras till en så kallad värmeväxlare. Här, precis som det låter, växlas värmen från fjärrvärmerören till husets egna värmesystem och släpper av värmen hemma hos dig. Fjärrvärmevattnet förs sedan tillbaka till värmeverket, där det värms upp igen och processen börjar om.

Den bästa värmen för både dig och miljön

Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att använda ett smart, miljövänligt och resurssnålt uppvärmningssystem. Vi använder nästan uteslutande förnybara biobränslen och därmed bidrar vi och våra kunder till en bättre miljö. Hög verkningsgrad, genom optimal förbränning och effektiv rökgasrening, medför inte bara god ekonomi för oss och våra kunder, detta gynnar hälsa och miljö för samtliga invånare.

Vår fjärrvärme är Reko-certifierad

Att vi är certifierade betyder att vi lever upp till högt ställda krav på öppenhet, jämförbarhet och förtroende. För dig som kund innebär det trygghet. Att kvalitetsmärka oss är ett sätt att visa våra kunder att vi är ett ansvarskännande fjärrvärmeföretag med ett långsiktigt perspektiv. Reko är utformat utifrån krav och förväntningar som formulerats av representanter för fjärrvärmens kunder. Vi ska bland annat ge en tydlig och lättillgänglig information om exempelvis verksamheten och prisförändringar.

Information om fjärrvärme från EnergiföretagenÖppnas i nytt fönster

Är du intresserad av fjärrvärme?

Allt fler i Trelleborg upptäcker de stora fördelar som fjärrvärme innebär. Är du inte ansluten idag, men har ett vattenburet system för värme i din fastighet – då kan fjärrvärme vara ett alternativ för dig också. Ligger din fastighet på en gata där det idag finns framdraget för fjärrvärme kan vi ansluta dig till befintligt fjärrvärmenät. Om nätet inte är utbyggt i ditt bostadsområde, kan en utbyggnad bli möjlig om flera fastigheter är intresserade.